Terug naar Project

twee-onder-een-kap Dille en Kamille

Dille en Kamille
6 Twee-onder-een-kapwoningen met riante leefruimte

Als u gaat verhuizen, is er één ding dat u niet wilt: bezuinigen op de ruimte. Iedereen een eigen kamer. Een grote woonkamer met aangrenzend een riante woonkeuken. En o ja, een eigen garage voor uw auto. Vergelijk dat wensenlijstje nu eens met de specificaties van woningtypen Dille en Kamille Twee-onder-een-kapwoningen met een heerlijke tuin gelegen aan het water.

Het water rondom de eilanden is niet verbonden aan een open vaarroute, maar uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

Het verschil tussen Dille en Kamille is een subtiel architectonisch verschil: Kamille wijkt net even af door het speelse gebruik van twee kleuren gevelsteen en extra details in de gevel.

Stap de woning binnen via de entreehal die door de vide met riant raam heerlijk licht is. En dan de L-vormige woonkamer: wat een ruimte, met circa 65 vierkante meter voor wonen en eten. De keuken is al kant en klaar ingericht, compleet met de essentiële apparatuur.

Boven heeft u maar liefst vier slaapkamers tot uw beschikking. Fijn, want misschien heeft u wel het gemak van thuiswerken ontdekt. En als u kinderen heeft, heeft iedereen straks zijn of haar eigen privacy. Filevorming in de badkamer is voortaan verleden tijd. Twee badkamers klinkt misschien luxe, maar het is wel een heel praktische oplossing. De één heeft een bad, de ander een douche.

Heeft u nog meer kamers op uw wensenlijstje staan? Neem de trap naar de tweede verdieping en u heeft er nog eens twee. Ook een bergruimte ontbreekt hier niet. Tuinliefhebbers hebben vermoedelijk al hun keus gemaakt met het oog op de ruimte buiten. Een ruimte die extra groot oogt doordat uw achterburen aan de overkant van het water wonen. En de garage komt altijd van pas. Is het niet voor de auto, dan toch zeker voor het gehele fietsenpark en uw tuinspullen.

De deadline voor uitbreidingsopties en gevelwijzigingen is verstreken. In verband hiermee is Dille bouwnummer 14 uitgebreid met de optie: 2 extra dakramen in slaapkamer 2 - voorgevel. De koopsom is verhoogd met de kosten van deze optie.

*Woonoppervlakte van 204 m², kaveloppervlakte van ca 358 tot ca 465 m²
*Woonkamer en keuken van ca 65 m²
*Complete keuken met luxe inbouwapparatuur
*Dubbele openslaande deuren naar voor- en achtertuin
*4 slaapkamers op de eerste verdieping
*2 slaapkamers op de tweede verdieping
*2 complete badkamers op de eerste verdieping
*Separaat toilet op de verdieping
*Technische ruimte, ook opstelplaats voor wasmachine en droger
*Tuin aan het water
*Inpandige garage en parkeerplaats op eigen terrein
*Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie. Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling
*Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat
*Mogelijkheid van individuele koperswensen

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - 464 m2 204 m2 6 867 m3 Verkocht
3 - 466 m2 204 m2 6 867 m3 Verkocht
13 - 466 m2 204 m2 6 867 m3 Verkocht
14 - 469 m2 204 m2 6 867 m3 Verkocht
22 - 359 m2 204 m2 6 867 m3 Verkocht
23 - 359 m2 204 m2 6 867 m3 Verkocht