Terug naar Project

Vrijstaande villa Waterlelie

Waterlelie
3 Vrijstaande villa’s in onderscheidende architectuur

Het is misschien wel het summum van woonplezier. Vrijstaand wonen. Bijna niemand om u heen, in het geval van Zwethof voornamelijk groen en water. En dan denkt u meteen aan een villa die in zo’n ambiance past. Een villa die markant oogt, onderscheidend is vormgegeven en alle ruimte biedt die u graag wilt. Voilà: type Waterlelie.

Fraaie, kenmerkende vrijstaande woningen zijn het, die met hun verdiepingshoge ramen het daglicht ongehinderd naar binnen laten vallen. Speels detail in de vormgeving is de daklijn die aan de achterzijde van uw villa bijna tot aan de grond doorloopt.

Beneden heeft u een forse woonkamer met open woonkeuken tot uw beschikking. De U-vormige ruimte – circa 53 vierkante meter groot - wordt door de inspringende hal op een natuurlijke manier in tweeën gedeeld. Een luxe keuken is trouwens al standaard. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, met één in de categorie ‘masterbedroom’. In één badkamer kunt u in bad, in de andere geniet u van een heerlijke douche. Slaapkamer vier en vijf vindt u tweehoog, met de nodige bergruimte. Aan de voorzijde van uw villa heeft u nog een ruime inpandige garage.

Villa Waterlelie staat garant voor veel tuinplezier met uitzicht over wuivend riet naar het water. Aan de zijgevel kunt ervaart u direct het contact met het water vanaf uw steiger.

Het water rondom de eilanden is niet verbonden aan een open vaarroute, maar uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.


*Woonoppervlakte van 175 m², kaveloppervlakte van ca 428 tot ca 463 m²
*Woonkamer en keuken van ca 53 m²
*Complete keuken met luxe inbouwapparatuur
*Verdiepingshoge ramen, openslaande deuren naar terras/tuin
*3 slaapkamers op de eerste verdieping, hoofdslaapkamer met inloopkast
*2 slaapkamers op de tweede verdieping
*2 complete badkamers op de eerste verdieping
*Separaat toilet op de verdieping
*Technische ruimte, ook opstelplaats voor wasmachine en droger
*Tuin aan het water
*Inpandige garage en 1 parkeerplaats op eigen terrein
*Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie. Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling
*Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat
*Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties individuele koperswensen

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 - 428 m2 175 m2 5 781 m3 Verkocht
8 - 463 m2 175 m2 5 781 m3 Verkocht
15 - 432 m2 175 m2 5 781 m3 Verkocht