Terug naar Project

Vrijstaande villa Guldenroede

Guldenroede
3 Vrijstaande rietvilla’s, zowel in afmetingen als in exclusiviteit

Maak kennis met de meest exclusieve en grootste villa in Zwethof: type Guldenroede. Een villa met een uitstraling alsof die exclusief voor een plek als deze is ontworpen. Met het XL-formaat en het rieten dak herinnert Guldenroede aan de boerderijen die vroeger her en der verspreid in het groene hart van Holland stonden. Maar dan als moderne variant, helemaal aangepast aan het comfort van vandaag en morgen.

Met de diep doorlopende schuine daklijn oogt type Guldenroede als een robuuste Hollandse villa. De rietgedekte kap is het charmante detail dat uw woning een geheel eigen identiteit meegeeft. Zeker op een karakteristiek Hollandse locatie als deze, met groen en water - en dus riet - rondom.

Het water rondom de eilanden is niet verbonden aan een open vaarroute, maar uitermate geschikt om te ontspannen en uw kinderen te laten spelen.

De woonoppervlakte is ongeëvenaard, op elk van de drie woonlagen. Een woonkamer met open keuken van ruim 70 vierkante meter, veel verdiepingshoog glas met een royale lichtinval, openslaande deuren: de eerste indruk is die van exclusiviteit. De luxe keuken is bij oplevering al geheel ingericht.

Zes slaapkamers telt type Guldenroede, waarvan u er vier op de eerste etage treft. De dubbele badkamer ervaart u al snel als onmisbaar: nooit meer wachten op uw gezinsgenoten, maar de keus uit een badkamer met douche of die met behaaglijk ligbad. De overige twee slaapkamers zijn onder het schuine dak gerealiseerd. Met zo’n aantal is het eenvoudig om een aparte ruimte te reserveren voor bijvoorbeeld uw privé-fitnessruimte. Of om in alle rust thuis te werken in uw eigen kantoor.

De impressies van slaapkamer en badkamer laten een mogelijke indeling op de eerste verdieping zien.

De allure van Guldenroede - woonoppervlakte: 258 vierkante meter - krijgt nog een extra accent door de riante tuin en de ligging aan het water met uitzicht over het landschap. De openslaande deuren bieden toegang tot een zonneterras met veranda. Op eigen terrein kunt u twee auto’s buiten parkeren, een derde in de garage die via de royale entreehal met vide bereikbaar is.

De deadline voor uitbreidingsopties en gevelwijzigingen is verstreken. In verband hiermee is Guldenroede bouwnummer 24 uitgebreid met de opties: Uitbouw achtergevel 1400mm en een dakkapel in slaapkamer 3. De koopsom is verhoogd met de kosten van deze opties.

*Woonoppervlakte van 258 m², kaveloppervlakte van ca 674 tot ca 700 m²
*Woonkamer en woonkeuken ruim 70 m²
*Complete keuken met luxe inbouwapparatuur
*Verdiepingshoge ramen, openslaande deuren naar terras met veranda
*4 slaapkamers op de eerste verdieping
*2 slaapkamers op de tweede verdieping
*2 badkamers op de eerste verdieping
*Separaat toilet op de verdieping
*Technische ruimte, ook opstelplaats voor wasmachine en droger
*Extra bergruimte/inloopkasten
*Tuin aan het water
*Inpandige garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
*Een duurzaam Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie. Bij lage temperatuur verzorgt het systeem warmte, bij hoge temperatuur koeling
*Gasloos wonen en koken op een inductiekookplaat
*Mogelijkheid van ruimtevergrotende opties en individuele koperswensen

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
24 - 674 m2 258 m2 6 1.095 m3 Verkocht
29 - 695 m2 258 m2 6 1.095 m3 Verkocht
38 - 700 m2 258 m2 6 1.095 m3 Verkocht