Zwethof

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zoeterwoude - Gelderswoude
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

ZWETHOF | Buitengewoon wonen
Wonen op uw eigen eiland... dat kan in Zwethof!
Wat een plek om te wonen is dit, op uw eigen eiland aan de groene rand van Zoeterwoude-Dorp. Middenin de weilanden vindt u straks dat ‘eilandenrijk’: Zwethof. Negen eilanden zijn het. Eén voor één verschillend, allemaal uitkijkend op dat indrukwekkende weidse landschap.

Water en weiland. Veel Hollandser kan het niet, op een locatie in het Groene Hart. Veel exclusiever ook niet. Wat Zwethof ook uniek maakt, is de opzet als villawijk. U vindt er o.a. vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende typen en grootten. Maar Zwethof heeft ook vierkappers en tweekappers die u kunt indelen als levensloopbestendige woningen. Zo kunt u - nu of later - wonen en slapen op de begane grond.

Ruime kavels, passende architectuur
De architectuur is zoals u die op een plek als deze verwacht: smaakvolle landelijke elementen gaan hand in hand met eigentijdse invloeden. Door het gebruik van duurzaam hout, mooi metselwerk en hier en daar rieten daken wordt het landelijke karakter van Zwethof prachtig benadrukt. De kavels zijn opvallend ruim, of zelfs ongekend groot. En voor het geval u écht exclusief wilt wonen, het is zelfs mogelijk om als enige op een eiland te wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zwethof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoeterwoude.

Aanmelden