De Ananas - Fase II

Leiden - Leiden
Actueel aanbod

€ 351.000,- tot € 1.390.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 227m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Begin 2020 is De Raad Bouw gestart met de bouw van 375 appartementen op het voormalig veilingterrein aan de Lammenschansweg in Leiden. De tweede fase, bestaande uit 87 appartementen, is nu in verkoop. Wie kiest voor De Ananas, weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

De Ananas komt aan de zuidoostrand van Leiden. U bent op de fiets met een minuut of vijf in het bruisende, historische centrum van Leiden om daar heerlijk te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Tegelijkertijd bent u in een prachtig park net buiten de stad, op drie minuten lopen! Of ga naar het strand van Katwijk, of ga fietsen in het Groene Hart. Op maar een paar minuten lopen van De Ananas bent u in Polderpark Cronesteyn. Een park waar het heerlijk wandelen of joggen is. Of een rondje met de hond te wandelen. Er is een kinderboerderij, een café, een speeltuin en een bijenstal van de imkervereniging. Prima plek om te ontspannen of juist sportief bezig te zijn!

De Ananas is als naam op zijn zachtst gezegd bijzonder. Maar wel bewust zo gekozen. De Ananas staat internationaal symbool voor gastvrijheid. Het vindt zijn oorsprong in het Caribisch gebied, waar mensen een ananas voor hun huis neerzetten om gasten te verwelkomen. Via de kolonisatie is de ananas naar de Westerse wereld gekomen, waar stenen exemplaren van deze tropische vrucht op landhuizen werden bevestigd. Met hetzelfde doel: gasten welkom heten. En dat past uitstekend bij de stad Leiden. Waar vele nationaliteiten naast elkaar leven en werken. Waar internationals zorgen voor de status van Leiden als kennisstad. Waar mensen van elkaar leren en waar culturen elkaar versterken.

Met De Ananas haalt Leiden een nieuwe manier van wonen binnen die je vindt in de metropolen van de wereld. Groots, luxueus en bruisend. In de Ananas komen twee horeca faciliteiten. In de ‘’bubbel-bar’’ kan je dagelijks terecht voor drankjes, hapjes en het doen van je was. State-of-the-art wasmachines en drogers zorgen ervoor dat jij deze apparaten niet in je appartement nodig hebt. Daarnaast biedt deze ruimte je nog meer gemak met diensten zoals het aannemen van je pakketjes. Daarnaast beschikt het gebouw over een enorme gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving, en dat midden in de stad!

Voor meer informatie en het huidige aanbod verwijzen wij u naar www.wonenindeananas.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Ananas - Fase II
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 351.000,- tot € 1.390.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiden.

Aanmelden