Verde Vista fase 2c

Zoeterwoude
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BINNENKORT IN VERKOOP!
Verde Viste fase 2c is de laatste fase van VORM in de gebiedsontwikkeling Verde Vista Meerburg in het prachtige Zoeterwoude.

Binnenkort start VORM Ontwikkeling B.V. met de verkoop van dit unieke, chique en prachtig gelegen plan met verschillende woningtypen. De grote vrijstaande en twee-onder-een-kap-woningen in deze laatste fase zijn al eerder zijn gebouwd in fase 2a welke momenteel (vrijwel) is. U kunt dus met eigen ogen zien welke kwaliteit de woningen lrijgen. Hoogwaardige, traditionele architectuur en materialisering. 

Vul het interesseformulier in via het tabblad "interesse" naast deze tekst en we houden u vrijblijvend op de hoogte van de aanstaande verkoop.

Verde Vista fase 2c gaat hoogstwaarschijnlijk bestaan uit circa 18 woningen in 2 verschillende woningtypen:
* De EXTRA RUIME twee-onder-éénkapvilla's
* De XL-versie vrijstaande woning

De EXTRA RUIME twee-onder-éénkapvilla's
Deze twee-onder-een-kapvilla’s staan vrij van andere woningen en zijn daarmee echte tweekappers. Afhankelijk van de plaats in het project kunnen de woningen voorzien zijn van een puntgevel aan de voorzijde, wat de villa’s in hun uitstraling een ‘voornaam’ karakter geeft.
Aan al uw wensen op het gebied van woonplezier wordt door dit woningtype voldaan. Wat een ruimte, wat een indelingsmogelijkheden! Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. Dat vindt u terug op alle verdiepingen. En in de tuin natuurlijk, waar vrijwel alle woningen een prachtig (aanleg-) vlonder aan het water krijgt.
De netto binnenmaat van de woonkamer is maar liefst 7 meter en daarmee is de open woonkamer-keuken in basis al enorm. Breidt u dat uit met een uitbouw... dan ontstaat een balzaal van ruimte.
De eerste verdieping is al zeker net zo ruim met vier slaapkamers en een badkamer die standaard is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel. Een 2e toilet is separaat op de verdieping gepositioneerd. En als u de trap naar de zolderetage neemt, ziet u dat ook hier nog zoveel ruimte beschikbaar is
KENMERKEN

*Breedte > 7,5 meter; diepte > 10,5 meter
*Zeer grote woonkamer met open keuken
*Inpandige berging of externe garage (afhankelijk van bouwnummer)
*Vier slaapkamers op de eerste verdieping
*Badkamer voorzien van bad, douche en wastafel
*Apart toilet op de eerste verdieping
*Vrij indeelbare zolderverdieping
*Forse kavels met vlonder aan water (behoudens 2 bouwnummers)
*Parkeren op eigen terrein

De XL-versie Vrijstaande woning
Ontwerp verruimd: de woning is over de volle hoogte 2,4 meter langer gemaakt, waardoor nu ruim 210 m2 gebruiksoppervlak ontstaat. Een 2e badkamer toegevoegd is toegevoegd aan de hoofdslaapkamer.

Het zijn de details die de uitstraling van een villa bepalen. Grote dakoverstekken bijvoorbeeld, kwalitatieve metselsteen, een speciale vlakverdeling van de raampartijen, positie op het eiland en het terrein er omheen. Precies de karaktereigenschappen die de villa’s van dit woningtype meteen zo vertrouwd laten aanvoelen. In deze villa’s wordt aan alle voorwaarden voldaan om uw woonplezier voor de komende jaren te waarborgen. Te beginnen met veel licht en ruimte, zowel binnen als buiten. De ruime woonkamer met open keuken nodigt uit om flink te experimenteren met de opstelling van uw meubels. Boven heeft u met vier slaapkamers de zekerheid dat alle huisgenoten over het gemak van een eigen kamer beschikken. De badkamer is voorzien van wastafel, bad en douche. Het tweede toilet is apart. En welke bestemming had u voor de tweede verdieping in gedachten? Ook hier kunt u alle kanten op en standaard reeds voorzien van twee dakkapellen. Natuurlijk past bij een luxe villa van deze karakteristieken ook een ruim bemeten tuin. Uw auto kan eventueel in de garage, de oprit biedt ruimte voor twee auto’s. Maar wat deze woningen echt uniek maakt… de ligging aan het water! Een eigen aanlegplaats voor sloep of motorboot. Na het werk even het water op. Heerlijk!
 
KENMERKEN

*Breedte 7 meter; diepte bijna 14 meter
*Royale woonkamer met open keuken 
*Openslaande deuren naar de tuin; veel daglicht
*Vier slaapkamers op de eerste verdieping
*Badkamer voorzien van bad, douche en wastafel
*2e - extra badkamer aan hoofdslaapkamer
*Apart toilet op de eerste verdieping
*Vrij indeelbare zolderverdieping; standaard met dakkapel
*Forse kavel met insteekhaventje of vlonder aan het water
*Garage, berging
*Opstelplaats voor twee auto’s op eigen terrein

De vrij-op-naamprijzen van de woningen zijn nog niet definitief bepaald. Vul het interesseformulier in en we houden u op de hoogte.

Binnenkort zullen wij u uitgebreid informeren over de financiële mogelijkheden waarmee VORM Finance u kan ondersteunen via bijvoorbeeld een Duurzaamheidshypotheek.

De verwachting is dat wij in maart 2018 in verkoop zullen gaan met deze laatste fase. Start van de bouw blijft onveranderd in het najaar van 2018 en de opleveringen worden dan in de zomer van 2019 verwacht.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Verde Vista fase 2c
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
18
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zoeterwoude.

Aanmelden